Bewustyoga
rust in beweging - beweging in rust

Alie Paalman - yogadocente en coachVan jongs af aan ben ik gefascineerd door het mysterie van het leven, op zoek naar wie ik ben en naar evenwicht. Mijn leven is daardoor één grote ontdekkingstocht geworden.

Mijn partner en zoon zijn, evenals de natuur, mijn grootste inspiratiebronnen.

Nadat ik werkende in de horeca op Mallorca een burn-out kreeg werd me duidelijk dat ik er altijd en alleen voor anderen geweest was en niet voor mezelf. Ik was me er eigenlijk totaal niet van bewust dat ik bestond. Het was een verademing om yogalessen te gaan volgen. Dat beviel zo goed dat ik zevenentwintig jaar geleden de opleiding voor gediplomeerd yogadocente bij Yoga en Vedanta ben gaan volgen. Vijftien jaar heb ik met heel veel plezier les gegeven aan groepen en ook veel privélessen verzorgd. Het mooie aan lesgeven is dat je ten diepste ervaart dat je samen met de cursisten een les maakt en beleeft - enorm dankbaar. 🙏

De laatste jaren heb ik, na een traumatische ervaring, alle tijd genomen om me nog meer naar binnen te keren en de communicatie met alles wat zich in me aandiende aan te gaan. Daardoor heb ik mooie cursussen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bij Mens & Intuïtie in Amersfoort heb ik drie jaar de wekelijkse opleidingen intuïtieve ontwikkeling - healing - reading gevolgd.

Nadat ik de opleiding hartcoherentiecoach bij HeartMath heb afgerond begeleid ik ook graag anderen daarin.

Het is mijn passie om anderen te helpen het bewustzijn te verhogen en meer vanuit het hart te gaan leven. 
Samen gaan we voor meer hart in de wereld. 💚