Bewustyoga
rust in beweging - beweging in rust

Yoga - privélesrust in beweging - beweging in rustYoga oefeningen krijgen meer diepgang als je meditatief en met compassie aanwezig kunt zijn.Een ontmoeting met jezelf!


Yoga privélessen zijn zowel voor voor beginners als voor gevorderden.

Een privéles is een mooie manier om met yoga te beginnen of je yogabeoefening te verfijnen. Bovendien kan de les op maat en op je persoonlijke wensen worden afgestemd.

In alle rust kan aandacht geschonken worden aan bepaalde houdingen of specifieke klachten. Deze klachten kunnen van fysieke aard zijn - b.v. hoofdpijn, schouderklachten of last van de rug maar kunnen zeker ook op het emotionele vlak liggen - b.v. angst of weinig zelfvertrouwen. 

Andere redenen om privéles boven de gewone yogalessen te verkiezen kunnen zijn: leren ontspannen, aandacht voor de adem - ademhalingsproblemen, hyperventilatie en zeker niet te vergeten oefeningen en aandachtspunten om om te gaan met een burn-out.

Zoek je verdieping in de yoga, heb je vragen, wil je graag meer intunen op het  energetische niveau?  Er zijn uiteraard veel redenen om voor privéles te kiezen, ook voor gevorderden.

De lessen worden professioneel, speels en intuïtief gegeven vanuit 30 jaar ervaring.

Met inspiratie uit o.a.
Hatha yoga, Kashmir yoga, Chakra Yoga, Critical alignment yoga,  Yin yoga,
Meditatie, Zen, Mindfulness, Energetische oefeningen, Ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen, Oefeningen van de adem- en ontspanningstherapie van de van Dixhoorn methode.

Het geeft extra diepgang en verrijking om een yogales te combineren met Meditatie of Hartcoherentie.


Voorlopig zijn er geen groepslessen.