Bewustyoga
rust in beweging - beweging in rust

Yoga - privélesrust in beweging - beweging in rustYoga oefeningen krijgen meer diepgang als je meditatief en met compassie aanwezig kunt zijn.Een ontmoeting met jezelf!


Yoga privélessen zijn zowel voor voor beginners als voor gevorderden.

Een privéles is een mooie manier om met yoga te beginnen en bovendien kan de les haarfijn op je persoonlijke wensen worden afgestemd.

In alle rust kan aandacht geschonken worden aan specifieke klachten. Deze kunnen van fysieke aard zijn - b.v. rugklachten, hoofdpijn, schouderklachten of burn-out maar kunnen zeker ook op het emotionele vlak liggen - b.v. angst of weinig zelfvertrouwen. Leren ontspannen, een burn-out, aandacht voor de adem, ademhalingsproblemen of hyperventilatie zijn ook vaak een reden om privéles te verkiezen boven de gewone yogalessen.

Zoek je verdieping in de yoga, heb je vragen, wil je graag meer intunen op het  energetische niveau of de oefeningen afstemmen op de chakra's?  Er zijn uiteraard veel redenen om voor privéles te kiezen, ook voor gevorderden.

De lessen worden professioneel, speels, intuïtief en vanuit een enorme ervaring gegeven die opgedaan is in 30 jaar yoga beoefenen en lesgeven.

Met inspiratie uit o.a.
Hatha yoga, Kashmir yoga, Chakra Yoga, Critical alignment yoga,  Yin yoga,
Meditatie, Zen, Mindfulness, Energetische oefeningen, Ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen, Oefeningen van de adem- en ontspanningstherapie van de van Dixhoorn methode.

Het geeft extra diepgang en verrijking om een yogales te combineren met Meditatie , Hartcoherentie of Vingerlabyrint lopen.


Voorlopig zijn er geen groepslessen.